'Keep it green! Keep it clean! Sa mentinem planeta verde! S-o mentinem curata! ' eTwinning projeleri çalışmaları devam ediyor.

'Keepitgreen! Keep it clean! Sa mentinem planeta verde! S-o mentinem curata! ' eTwinning projeleri çalışmaları devam ediyor.

12.05.2023 115

Okulumuzda Keep it green! Keep it clean! Sa mentinem planeta verde! S-o mentinem curata! eTwinning projeleri çalışmaları devam ediyor.

Proje, birçok okul arasındaki bir ortaklıktır ve hem ilköğretim hem de lise öğrencilerine hitap etmektedir. Proje, gezegenimizi yeşil ve temiz tutmak için iklim değişiklikleri konusunda eğitim ve farkındalık ile öğrencilerin koruyucu davranış geliştirme sorumluluğu ve ekolojik eylemlerin desteklenmesini önermektedir. Öğrenciler dört ekosisteme (toprak, su, hava ve canlılar/bitkiler) ilişkin çözümler bulmak için bilgi, tanıma, çıkarım ve uygulama etkinlikleri aracılığıyla işbirliği yapacaklardır. Proje, yeşil ve temiz bir çevreyi korumak ve desteklemek için yeterli yetkinlikleri geliştirmeyi amaçlamaktadır. Proje, birincil kedi ve spor salonu için birden fazla adrese sahip bir ortaktır.